Verhaal 1

Utrecht 10 januari 2020

Best spannend zo die eerste pagina van het Utrechts Doorgeefboek. Ik loop al zo lang met dit idee rond, nu zit ik hier met dat lege boek voor me en vul de eerste pagina’s met een verhaal. Ik weet niet wie dit allemaal gaat lezen ook. Maar goed, laat het avontuur beginnen. Klik hieronder om verder te lezen.

Lees verder

Verhaal 3

Wat een eer om het derde verhaal te mogen schrijven in het Utrechtse doorgeefboek! Laat ik maar meteen aanhaken bij mijn voorgangster die schreef over "het terugkrijgen van mooie dingen uit het verleden, zoals een weer volledige Singel, en het opnieuw in gebruik nemen van het prachtige oude postkantoor op de Neude". Klik hieronder om verder te lezen.

sillystreethearts.jpg

Verhaal 2

Plompetorengracht 5 februari 2020

Hallo Utrechtse Vinders,

 

Toen ik voor het eerst over het Doorgeefboek las dacht ik, “wat een geweldig idee”! Ik begon ook meteen te mijmeren over wat ik in zo’n boek zou schrijven. Ik gaf zelfs opdracht aan mijn Dutchman, “Als je ergens een gifgroen tas ziet staan, neem het mee!” Klik  hieronder om verder te lezen.

Karen%2520Holt_edited_edited.jpg

Verhaal 4 of 5? 

Hier een "sneak peak" uit een nieuw verhaal uit het doorgeefboek dat na maanden ineens weer opdook. Het werd gevonden door de jonge Fos en zijn moeder. 

fos 2.jpg