Zoeken
  • Utrechts Doorgeefboek

Sprankelende start van het Utrechts Doorgeefboek

Op 20 januari ging het Utrechts Doorgeefboek de stad in, en dat hebben we geweten! Om 10.00 lag het boek op een bankje in een park. Meteen verscheen er al een superleuk artikel in De Utrechtse Internetcourant en nog diezelfde ochtend meldde de eerste vinder/schrijver zich met een reactie op deze website: "Het boek is gevonden! "


Terwijl de eerste vinder/schrijver druk op een verhaal aan het broeden was, stroomden de positieve reacties binnen op Facebook en op de website. Er mailden zelfs een paar Utrechters die graag een verhaal wilden toesturen los van het boek. Utrecht heeft wat te vertellen! Dinsdag de 21ste verscheen er een artikel over het Utrechts Doorgeefboek in In de Buurt, je kunt het hier lezen.


Op donderdagochtend verscheen er een foto op deze website, van de mooie plek waar de eerste vinder/schrijver het boek had neergelegd en diezelfde dag werd het boek weer opgepikt door de tweede vinder/schrijver. We ontvingen een foto waar te zien was dat het Utrechts Doorgeefboek droog en veilig bij de open haard lag, met een poes op schoot. :) Het tweede verhaal is nu in de maak en het reislustige boek is meegegaan op skivakantie. Verwend boek! We wachten in spanning af wanneer en waar het boek weer zal opduiken en kunnen niet wachten om de verhalen te lezen, die er nu al geschreven zijn.


18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven