Zoeken
  • Utrechts Doorgeefboek

UTRECHTS DOORGEEFBOEK GAAT ONLINEWat een hartverwarmende en overtuigende Ja's waren dat! Dank jullie wel en ja, we gaan ervoor! Want een lege groene tas, daar hebben we niks aan.

Juist nu hebben we allemaal behoefte aan mooie, leuke, ontroerende of sterke verhalen uit Utrecht. En die gaan we samen maken. Ik doe dus een beroep op de mensen die het Utrechts Doorgeefboek volgen.

Dus lieve Utrechters: Bel je neef, je oma, je buurvrouw, diegene waarvan je weet dat hij/zij een mooi verhaal over Utrecht heeft. Of loop naar een bekende toe en vertel op anderhalve meter afstand over het Utrechts Doorgeefboek. Nodig hem/haar uit om dit verhaal te schrijven of schrijf zelf op wat je verteld is. Of, klim zelf in de pen!

LATEN WE KIJKEN OF WE DE 50 VERHALEN HALEN

HOE WERKT HET; SCHRIJVEN

Schrijf ongeveer 2 A4-tjes

@Vertel iets over jezelf en Utrecht (woon je er al lang, was je opa hier ook al, wat doe je hier, wil je hier zijn? )

@Vertel iets over een bijzondere plek, een bijzonder moment in deze stad. (is er een bijzonder parkje of een gebouw, is er een huis of een plein, wat maakte je hier mee?)

@Vertel over jezelf en je band met deze stad, gewoon nu in 2020 of al lang geleden

Je mag je verhaal illustreren met foto's of tekeningen!

Mail je verhaal aan b.spronck@online.nl of mail een foto van je geschreven verhaal (dan typ ik het in).

HOE WERKT HET; LEZEN

Heel binnenkort vindt je het eerste verhaal op de blogpagina van de website www.utrechtsdoorgeefboek.org Daarover volgt een apart bericht. Daarna publiceer ik als de verhalen binnen komen. Zo kunnen jullie even de beslommeringen van de dag vergeten, een eenzaam iemand bellen en voorlezen of gewoon genieten van een verhaal van je stadsgenoot...

Ik verheug me nu al! Stay safe.

DELEN? GRAAG!

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven